Mors dag

publicerat i Allmänt;
Grattis alla fina mammor på mors dag! 💗

Jag och Evelina åkte ner till edet i förmiddags. Skulle till Boströms och köpa mors dagpresent. När jag står i kassan och ska betala inser jag att mitt bankkort ligger kvar hemma !!!! Va i helsinki! Jag la i mitt körkort och bankkort i Rasmus plånbok när vi åkte till crusingen igår och självklart glömde jag av det! Fick säga till hon i kassan att jag kommer strax tillbaka. Så det var bara att sätta i Evelina i bilen igen och åka hem och hämta korten.... Inte alls pinsamt?!!! 
Men men jag fick handlat och köpte samtidigt en bukett blommor och en trisslott till mormor. Vi gick upp till henne. Och det slutade med lunch på Rafaels tillsammans med mormor, min moster och två av hennes barnbarn.
Sedan blev det lite tårta hos mormor.

När jag kom hem hade Rasmus plockat blommor och lagt fram två trisslotter till mig!
Sötnos ❤️

Vi hann även en sväng ner till Patric med familj. En kopp kaffe och lite tjöt! Det funkar alltid! Evelina blir överlycklig när vi åker dit för Gustav har så roliga leksaker! Hon leker för fullt i hans rum!

Efter kvällsmaten fick jag även åkt bort till mamma för att ge henne en present!
Världens bästa mamma! 💗

Imorgon skulle jag och Lizett sprungit/promenerat blodsomloppet i Göteborg men vi ställde in det. Vi hade ändå inte anmält oss än. 
Så imorgon blir det en mysdag med dom istället. Är det uppehåll så åker vi till fontin för en powerwalk! 👍🏼💪🏼
Så skönt när jag är frisk igen så att träningen kan börja igen!